Spam spam spam

Lite nyheter kring det som finns under huven på Fulcola, är du inte intresserad av såna grejer är det bara att sluta läsa nu.

Vi har ändrat lite på vår spamhantering, förut sparade vi alla kommentarer, fast dolde de som klassades som spam. Nu har vi byggt om kommentarssystemet lite. Om man försöker lägga in en kommentar som systemet betraktar som spam skickas man raskt tillbaks till kommentarsformuläret igen och har möjlighet att redigera sin kommentar så att den blir godkänd. Det här påverkar inte vanliga besökare över huvud taget, den enda snälla kommentaren som någonsin har fastnat i vårt filter skrevs av vår egen Fredrik Björeman. Starkt jobbat!
Hur som helst, fördelen för oss på Fulcola är att vi slipper lagra en massa elände i vår databas. Som vanligt är vi tacksamma om du kontaktar oss om du ser något som verkar mystiskt.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *