Misstänkta spioner haffade på Coca-cola

Tre personer har arresterats i USA för att ha försökt sälja affärshemligheter från Coca-cola till Pepsi. Det man försökte sälja var inte receptet på Coca-cola, utan information om en ny produkt. När de misstänkta kontaktade Pepsi för att sälja informationen tog de (Pepsi) kontakt med Coca-cola, som i sin tur kontaktade polisen. I ett uttalande tackar Coca-cola sin ärkerival för hjälpen, och Pepsi svarar i sitt eget uttalande att det var det enda alternativet. Det är ganska fint att se att inte alla medel är tillåtna i konkurrensen om marknadsandelarna, men jag tror inte att Pepsi hade vågat köpa information från någon som skulle ha kunnat vara en journalist eller liknande.

Läs mer på ABC news eller Washington post.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *