FoodFromHome slutar leverera till Sverige

FoodFromHome, som vi tidigare har skrivit om, är ett danskt företag som säljer produkter (mest mat och dryck) från England och USA. Vi har beställt cola därifrån en gång, och även om det är lite småbökigt att hämta grejerna på en viss plats en viss tid blir frakten avsevärt lägre än om man skulle skicka tung cola via posten.

Förutom en mängd hållplatser i Danmark har företaget tidigare kört ut varor till Malmö och Lund. Idag meddelar det att de inte kommer att fortsätta med sina leveranser till Sverige eftersom det inte är lönsamt. Sverigeleveranserna har kostat företaget pengar sedan start, och då känns det inte som att det är så mycket att diskutera. Självklart tycker vi att det är tråkigt att möjligheten försvinner, samtidigt har Gray’s ungefär motsvarande sortiment i sin Malmöbutik.

Sista leveransen sker i början av oktober, om du suktar efter engelska eller amerikanska produkter kan det vara läge att lägga en order då. Detta görs på http://www.foodfromhome.dk, webplatsen är på engelska.

Skrivet av

6 kommentarer

Martin Gunnarsson

Eftersom Grays inte verkar få tummen loss och göra färdigt sin bedrövliga websida http://www.grays.se så finns det inte så mycket mer att göra än att köra till Stockholm och handla ett par lådor. Inte vad jag vet i alla fall.

MrArboc

Gray’s hemsida är ju ett skämt. Om jag drev ett företag skulle jag skämmas…

Wictor

Martin, vart någonstans i Stockholm kan man få tag i Boylan’s cola då?

Martin Gunnarsson

På Gray’s, det finns på två ställen om jag minns rätt, men jag har bara varit på butiken i gamla stan.

Martin Gunnarsson

Det är bara att gå … den där gatan alla går på från Sergels torg mot gamla stan, så finns butiken på höger sida efter några hundra meter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *