Presenter

Idag kom det ett brev på posten, ett sånt där stort brev som man måste hämta ut själv för att det inte får plats i brevlådan. Vi klämde och kände lite på det innan nyfikenheten blev för stor och vi var tvungna att öppna det. Det visade sig innehålla lite roliga Coca-cola-prylar från FastFoodLovers besök på World of Coca-cola i Atlanta, närmare bestämt en väldigt väldigt röd t-shirt med en stor Coca-cola-logga på framsidan och en fin liten kylväska. Det bifogade brevet förklarade att den sistnämnda var tänkt att transportera colasorter för testning i, vilket är en mycket bra idé.

Vi tackar och bockar tills det knakar i ryggen, vi lovar att köpa med något snabbmatsrelaterat närsta gång vi är utomlands!

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *