Vi behöver hjälp!

Vi har ett lite pinsamt problem. Normalt sett brukar vi vara väldigt tidigt ute med att testa nya colasorter som dyker upp på marknaden, men nu har det gått ganska många dagar sen Pepsi max chill började finnas till försäljning utan att någon recension har dykt upp. Vad är då anledningen? Lättja? Inte då!

Vi har letat och letat utan att hitta så mycket som en reklamskylt för Pepsi max chill. Kanske är det så att den inte har kommit till Skåne, där vi bor, än. Om den har det tar vi gärna emot tips om var den går att köpa, helst i Malmö eller Lund. Om inte, ja, då får vi antingen vänta tills den kommer hit, eller så kanske någon vänlig själ kan hjälpa oss att få hit en mer omgående?

Hör av dig om du tror du kan hjälpa oss!

Skrivet av

4 kommentarer

Appendix

Chill dök upp i min lokala Vi-butik strax före påsk i Stockholm. Som den Pepsi max-missbrukare man är var det givetvis ingen tvekan. Helt klart en favorit i sommar, bättre än Pepsi max och Pepsi max Lemon i mitt tycke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *