Russian cola

Vi fick ett tips från en Eric om en fantastiskt fräck colasort här om sistens, en rysk cola med det passande namnet Russian cola. Colan sägs innehålla mer än tio “naturliga ingredienser”, bland annat ingefära och någon form av olja från svarta vinbär. Den är dessutom gjord på socker istället för majssirap.

Burkens design är riktigt fräck. Den är helsvart med en röd stjärna, väldigt snyggt. Det jag personligen funderar lite på är varför de har gett produkten ett namn på engelska om den nu ska vara så patriotisk. Russian cola finns även som alko-cola, något som känns helrätt.

Om du kommer att åka till, eller snarare från, Ryssland inom den närmaste framtiden måste du köpa med dig lite Russian cola åt oss. En sån här spännande cola kan vi ju inte vara utan!

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *