Inköpsställen

Det var ett tag sen vi skrev något här, men tro inte att vi bara har suttit och pimplat cola för det. Vi har pimplat cola och utvecklat en ny och efterlängtad funktion här på Fulcola! En väldigt vanlig fråga i kommentarerna till olika colasorter, t.ex. Boylan sugar cane cola och Jolt cola, är var de går att köpa. Ofta finns dessutom svaret på någon av de föregående sidorna med kommentarer.

Vår lösning på problemet är en lista på inköpsställen kopplad till varje colasort. Om man vet var en någorlunda ovanlig cola går att köpa är det bara att fylla i det i formuläret på colans sida. Det finns under rubriken inköpsställen.

Funktionen är inte helt färdigputsad än, men vi vill gärna se hur den funkar i praktiken så att vi vet om det är något grundläggande som behöver byggas om. Kom gärna med synpunkter, vi välkomnar naturligtvis både positiv och negativ kritik. Trevlig helg!

Uppdatering
Nu finns även en RSS-ström med inköpsställen, prenumerera om du vill ha koll.

Skrivet av

2 kommentarer

H-G

//Nefus

Då är det bra om du skriver i vilket område du bor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *