Test: Thums up

Dags för lite fräscha nyheter här på Fulcola efter en tid av tystnad. Jag har lagt all min tid på att bli sambo, men det börjar ordna upp sig nu, så förhoppningsvis kan vi styra Fulcola tillbaks på banan den närmaste tiden. Tack för ert tålamod!

Ikväll har vi testat Thums up, vår första indiska cola. Jätteroligt, men det är ett litet problem. Vi fick colan av någon, och i allt flyttstök här hemma har den bifogade lappen försvunnit. Jag vet att jag har den kvar, men jag vet tyvärr inte var just nu. Så, du givmilda person som donerade colan till oss, ge dig till känna så ska vi sätta upp en donationsskylt på colans sida. Jag minns ungefär var den är köpt, så ingen kan komma och sno åt sig äran!

Förlåt. Jag kommer att bära stora skamhatten hela dagen i morgon …

Skrivet av

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *