Tipslådan

Vi har en tipsfunktion här på Fulcola där man kan tipsa andra besökare om var olika colasorter finns att köpa. Detta är garanterat ingen nyhet för våra stamgäster, men för förstagångsbesökaren kan vi berätta att den här funktionen finns på respektive colasida. Gå bara in på en colasort, t.ex. Puma kola, så finns både de senaste tipsen och möjligheten att lämna egna tips en bit ned på sidan.

Då och då får vi kommentarer om att tipsen för en viss colasort behöver rensas upp lite. Flera personer lämnar samma tips, folk lämnar tips som inte är särskilt informativa och sådär.

Nu är vår fråga till er om det är någon idé att vi lägger en massa tid på att förbättra detta? Vi tänker oss att exempelvis lägga in en funktion där man kan säga tummen upp eller tummen ned för ett visst tips. Efter ett antal nedtummar skulle ett tips kunna försvinna, eller något liknande. Det skulle ta ganska mycket tid att bygga till den här funktionen, och vi är själva väldigt osäkra på hur välanvänd den skulle bli. Om det blir en succé skulle den göra tipsfunktionen ett snäpp bättre, annars skulle det vara bortkastad tid. Vi tar gärna emot andra förslag på vad som skulle kunna förbättras, både när det gäller tipsfunktionen och webbsidan som helhet. Era kommentarer är alltid välkomna.

Vi vill även passa på att tacka för alla mail ni skickar! Ibland har vi lite svårt att hinna sitta ned och svara, men generellt sett svarar vi på alla mail förr eller senare, oftast inom ett par dagar.

Skrivet av

3 kommentarer

Peter

Mitt förslag är att ni så snart som möjligt överger den föråldrade HTML 4.01-standarden och går över till 100% ren Strict xHTML 1.0. Var noga med att kolla så era sidor inte genererar några syntaxfel eller så.

Martin Gunnarsson

Alla, eller åtminstone de flesta av våra sidor är korrekt 4.01 strict. Visst skulle XHTML kännas ännu mer stabilt, men det tillför ju inte så mycket till besökarna egentligen.

Martin Gunnarsson

Jag har i alla fall äntligen fått tummen loss och tagit reda på varför i hela friden den här sidan har laddat så långsamt. Efter en liten optimeringsrunda genereras nu startsidan på under 100 ms, jämfört med bortåt 3,5 sekunder förut. Sweet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *