Danmark

Jag spenderade helgen i Danmark, närmare bestämt utanför Aalborg. Jag höll ögonen öppna i alla butiker vi var inne i, men hittade inte en enda ny cola­sort! Jag vet att det finns mycket konstiga sorter i Danmark, så det var lite trist, men det är ju alltid trevligt att ta en Jolly cola i alla fall.

Ett stort tack för alla brev vi får, jag har precis besvarat de senaste dagarnas skörd. Fortsätt att skicka era frågor och kommentarer till oss, vi uppskattar det väldigt mycket och tycker bara det är kul att kunna hjälpa till.

Skrivet av

2 kommentarer

ColaMicke

Du får leta lite noggrannare, Albino Cola, Fremcola, Vestfyn Cola, Landkaer Cola, Regular Cola, Naturfrisk Cola är Danska. Om du har vägarna förbi Sthlm så kan vi ha lite provsmakning. Vad sägs om Pepsi max lime Mint…

Martin Gunnarsson

Jag väntar på ett besked, det kan mycket väl bli så att jag ska till Stockholm snart. Jag är osäker på hur mycket tid jag kommer att ha över, men det hade varit väldigt trevligt. Är du i södra Sverige är du såklart alltid välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *