Test: Red Bull Simply cola

Vi har testat cola nummer 150, Red Bull Simply cola!

Skrivet av

2 kommentarer

Peter

Hej Fulcola! Riktigt välskriven recension – träffsäkra argument som ändå förs fram på ett sakligt och dämpat sätt. Beröm, med andra ord!

När ni skrev om koffeinkoncentrationen kom jag dock att tänka på en sak. Skulle ni inte kunna redovisa colainnehållet, inklusive koffein- och sockerhalt i separata databasfält? Isåfall skulle informationen kunna bli sökbar i en framtida version av Fulcola.com – exempelvis “De tio mest koffeinrika colasorterna” eller “Fem extremt söta color”. Ja, ni förstår nog vad jag menar. Fundera gärna på det!

Trevlig midsommarhelg från Umeå!

Martin Gunnarsson

Oj, tack för de värmande orden! Jag har två ganska positiva svar på dina frågor. Koffeinhalten sparas redan i ett separat fält, och listor på de mest koffeinrika colasortera, och de som ger mest koffein för pengarna (baserat på hur mycket våra testex. kostade) finns här: https://fulcola.com/charts.asp

Information om sockerinnehåll är oftast ganska svår att få fram, det finns betydligt fler listor på koffeininnehåll i olika drycker. Däremot funderar vi på en sorts karta där man kan placera in varje colasort. Vi tänker oss att den ena axeln går från blaskig till sliskig, men den andra har vi inte riktigt bestämt oss för än. Traditionell/utflippad? Ful/Fin? Kom gärna med förslag! När vi höll på med den här kartan kom vi så långt att vi justerade alla colasorter efter en axel, och den väldigt ofärdiga prototypen kan ses här: https://fulcola.com/map.asp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *