Demografi

Det har nog inte undgått många att vi kör annonser tillsammans med Tailsweep nu för tiden. De ger mer relevanta annonser, betalar bättre och så är de väldigt trevliga. Mycket mer personligt än Google-annonser. För att vara säkra på att vi visar så rätt annonser som möjligt, något som vi är väldigt måna om, så kör vi en liten demografiundersökning i högerspalten här på startsidan. Svara gärna på de tio opersonliga och anonyma frågorna om dig själv. Tyvärr verkar inte undersökningsrutan försvinna när man har fyllt i den, vi får se om det är något vi behöver hjälpa Tailsweep med :-)

Uppdatering
Tailsweep var inte bara vakna 07:30, de fixade dessutom problemet rasande fort! Nu försvinner undersökningsrutan när man har svarat.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *