Pepsi … yoghurt?

För ett litet tag sedan fick vi mail från Mikael på eminenta Matblogg. Han var just hemkommen från Tokyo, och där hade han bland annat smakat den senaste smakvarianten från PepsiPepsi white. Vi har testat några konstiga colasmaker genom åren, men den här tar nog ändå priset. Jag menar, allvarligt talat, cola med yoghurtsmak? Eller är det yoghurt med colasmak? Oavsett vilket är det en riktig högoddsare. Spontant har jag svårt att tänka mig att den skulle vara särskilt god, men såna förutfattade meningar försöker vi hålla oss ifrån.

Som tur är har jag en blivande svåger i Japan, och när jag pratade med honom om saken hade han redan köpt en Pepsi white (och några sorter till) åt oss. Man kan bli rörd för mindre, vilket engagemang! Förhoppningsvis får vi lägga vantarna på den till jul, och det blir helt klart en av de mest spännande julklapparna i såna fall.

Pepsi white
Stort tack till Mikael för tipset och bilden, och så klart till Henke som har handlat colan.

Skrivet av

4 kommentarer

Peter

Fulcola-skribenter – det här är en recension jag verkligen längtar till att få läsa! Kan ni inte frångå er vanliga artikelstandard och publicera makrobilder på Pepsi white när ni hällt upp den i glas? Det vore väldigt intressant att få se hur den ser ut och bilda sig en uppfattning om hur trögflytande den är, dess textur och så vidare.

Och appropå jul – är det i år som vi äntligen skall få se Coca Cola Light Pepparkaka? :)

Martin Gunnarsson

En cola utöver det vanliga kanske kräver en recension utöver det vanliga. Vi ska se vad vi kan göra!

Anton Ohlsson

Oj, det skulle man aldrig kunna tänka sig, yoghurtcola… Men spännande! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *