Gott nytt år!

Idag konsumeras nog stora mängder cola runt om i landet, det är ett utmärkt botemedel mot bakfylla. Vi har börjat det nya året med att recensera en cola, något som vi förhoppningsvis kommer att kunna ägna oss åt lite oftare framöver.

Idag var det Naturfrisk cola classic vi gav oss på, faktiskt för andra gången. Den första recensionen tog vi tillbaks eftersom det sannolikt var något fel på just den flaskan. Nu smakade den betydligt bättre!

Tack till alla som erbjöd sig att donera colan, tyvärr hittar vi inte brevet som följde med våra flaskor, så vi vet inte vem som faktiskt skickade dem till slut. Skicka ett mail så ska du få credit för din donation.

Fortsätt skicka mail och skriv kommentarer, vi har en ganska lång lista på förbättringsförslag som vi vill genomföra. Vårt nyårslöfte blir att lägga lite mer tid på Fulcola, så att sidan fortsätter att vara värd att komma tillbaks till om och om igen. Ha ett underbart 2009!

Skrivet av

1 kommentar

Gustav

Hej Fulcola. Som ett nyårslöfte tycker jag att ni borde börja med klickbara bilder, så man kan se flaskorna, burkarna och dess etiketter i högupplöst variant. Det är ju 2009 nu! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *