PB-cola byter namn

Rio colaMora Bryggeri meddelade nyligen att de kommer att byta namn på PB-cola till Rio cola. Vi tycker visserligen att det är ett bättre, och Mora bryggeri tillverkade Rio cola på femtio- och sextiotalet, men det ställer till det lite för oss här på Fulcola. Vi har nämligen redan recenserat en finsk Rio cola.

Det var väl bara en tidsfråga innan det skulle hända egentligen, men hur håller vi bäst reda på två colasorter som heter likadant? Vilket namn ska vi länka till när någon skriver Rio cola? Kanske man borde mellanlanda på någon sorts sida där man får välja vilken Rio cola man är intresserad av? Kom gärna med synpunkter!

Skrivet av

3 kommentarer

Simon

Köpte mig en Rio cola idag.. och jag kan inget annat än säga att det var på tiden att de bytte bort den gamla fula PB-cola designen..

Sätta ursprungsland i parentes efter namnet kanske? Rio cola (Sverige) och Rio cola (Finland)

Mårten

Röstar för att man hamnar på en sida som listar alla color med det namnet. Ungefär som wikipedia gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *