Engagemang

Vi upphör aldrig att förvånas över hur mycket tid och energi folk lägger ned på att hitta, släpa hem och skicka cola till oss. Det är oerhört rörande, och ger oss massor av motivation att fortsätta göra Fulcola bättre.

En kul sak hände förra helgen, när jag var i Köpenhamn på min flickväns mammas bröllop. Vi hade börjat komma i ordning på hotellet, när jag helt oväntat fick två nya colasorter av sagda mamma. Martin, min flickväns brors kompis, hade köpt colorna i Tjeckien, och sedan lämnat dem till sin bror. Brodern hade i sin tur hade lämnat dem till min flickväns mamma, eftersom de jobbar på samma ställe, och hon hade sedan tagit med dem till Köpenhamn. En väldigt kul kedja, och vi kan inte annat än att tacka och bocka!

Colorna i fråga var Kofola original (vi är inte helt säkra på att det är en cola, men det återstår att se) och Dr. Bio cola. Spännande värre, och nu är kylen mer välfylld än på länge, så räkna med en ganska strid ström av recensioner framöver.

Arbetet med den nya versionen av Fulcola går framåt, och vi har verkligen försökt blicka framåt, och inte bara göra en liten förbättring av den nuvarande sidan. Vi hoppas på någon form av release under sommaren. Stay tuned, som de säger.

Skrivet av

2 kommentarer

Robert Karlsson

Hej Fulcola! Kul att höra att ni får sådan respons, och det är jätteroligt att ni även “lyfter fram” de som visar framfötterna på det här viset. Anekdoter är alltid roligt att läsa! :)

Och appropå det – jag kan själv meddela att min lillebror fick en Cockta som jag råkade hitta i en ICA Maxi-butik. Jag hade aldrig köpt den om jag inte hade läst er recension, så ni gör absolut ett avtryck i det svenska colalandskapet (även om nu Cockta inte är någon cola :). Med det sagt ser jag verkligen fram mot att hitta Pepsis yoghurtcola på någon obskyr importhylla någonstans! :)

Trevlig helg, alla ni på Fulcola samt alla andra läsare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *