Förhandstesta nya Fulcola

Vi planerade att vara klara med den nya versionen av Fulcola för ungefär ett år sedan, men så blev det inte riktigt. Den nuvarande versionen av sidan är den femte i ordningen, men det är mest designen som har ändrats mellan varven, medan nya funktioner har smugit sig in med tiden. Nu har vi skrivit om hela rasket från grunden, och hoppas vara betydligt bättre rustade för framtida expansion.

Det finns fortfarande en del småsaker kvar att ordna, men vi kommer antagligen att kunna lansera den nya versionen lagom till vårt femårsjubileum om ungefär en vecka. Innan dess hade det varit bra om några vänliga själar där ute kunde tänka sig att förhandstesta den nya versionen lite, så att eventuella fel upptäcks innan vi lanserar sidan officiellt.

Vi behöver cirka tio personer som trots sommarvärmen kan tänka sig att tillbringa några timmar framför datorn den kommande veckan, och testa alla funktioner på den nya versionen av sidan. Noggranna och tålmodiga personer som inte har något emot att testa samma funktion om och om igen är nog bäst lämpade för uppgiften. Kör du Windows och har tillgång till lite olika versioner av Internet explorer blir vi också glada.

Om du är intresserad är det bara att skicka ett mail till info@fulcola.com med Betatestare som ämnesrad så kontaktar vi dig. Skriv gärna lite om vilka förutsättningar du har i form av operativsystem och webbläsare, hur van datoranvändare du är och om du har arbetat något med mjukvarutestning tidigare. De som blir utvalda och hjälper till att testa sidan kommer att få en symbolisk present och vår eviga kärlek, men vi kan tyvärr inte erbjuda någon ekonomisk ersättning.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *