Gilla läget

En sak jag har velat testa länge är att lägga till en “gilla-knapp” på alla colasorter så att man kan visa sina favoriter på sin Facebook-profil, och idag gjorde jag slag i saken och la till funktionen. Den är fortfarande lite på experimentstadiet, och vi vet inte riktigt vad vi tycker om den än, men vi är väldigt nyfikna på vad ni tycker.

Skrivet av

2 kommentarer

Anonym

Söker den upp en sida för varje colasort eller skapas det en ny sida för den colan?

Kan tänka mig att många av colasorterna redan har sina egna facebook sidor men troligen inte alla.

Martin Gunnarsson

Det skapas en sida som representerar t.ex. Hansens vanilla cola på Fulcola, men den presenteras inte särskilt hårt på Facebook. Den går att hitta, men oftast ser man bara länkar till Fulcola och till Hansens vanilla cola på Fulcola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *