Tävlingen avgjord

För en tid sedan utlyste vi en liten tävling med ett par prylar från Coca-cola som pris. Vi har väntat lite med att avsluta den eftersom vi inte riktigt fick in så många bidrag som vi hade hoppats, men nu är de som har frågat hur det går med tävlingen fler än de som faktiskt har deltagit, så nu börjar det nog vara dags att knyta ihop säcken.

Vinnare är **Anders**, med följande motivering:

*Om jag vinner en väska så kan jag bo i den, för skokartongen jag bor i är så trång. Mina åtta ungar kräver större utrymme nu!*
*Som ni märker är jag i stor nöd och skulle bli så lycklig om ni ville förändra mitt liv =)*

Att anders var den enda deltagaren i tävlingen kan ses som en bidragande orsak till att han vann, reklamprylar från Coca-cola kanske inte är det mest eftertraktade priset här i världen. Vem hade kunnat ana det?

Vi ber att få bli de första att framföra våra gratulationer till den lycklige vinnaren, grattis!

Skrivet av

5 kommentarer

Peter Ericsson

Jag missade denna tävling, men stort grattis till Anders (dessutom är det roligt att Fulcola även arrangerar tävlingar!). Jag hoppas att du trivs i ditt nya hem :-D!

Fink Taylor

F**.. Glömde totalt bort denna tävling.Äsch då :(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *