Bjud på en Jolt cola

När jag var i San Francisco i oktober sprang jag på ett par glasflaskor med Jolt cola i en välsorterad matbutik. En drack jag upp på plats, den andra auktionerar vi nu ut för att försöka dra in lite pengar till Fulcola (som annars mest genererar utgifter). Auktionen stänger 20/12, så den lyckliga vinnaren har goda chanser att få colan lagom till julafton. Så vad säger du, ge Fulcola ett välbehövligt bidrag och lägg vantarna på en av få flaskor Jolt cola i landet?

Gå till auktionen på Tradera

Vi uppskattar naturligtvis all spridning av den här informationen, faxa, twittra och facebooka!

Skrivet av

13 kommentarer

Peter Ericsson

Jättebra idé, Fulcola! Om ni verkligen vill få folk att hitta till auktionen föreslår jag att ni gör reklam på Sweclockers (Sveroges största hårdvarusajt), FZ (Sveriges äldsta spelsajt), Fragbite (Sveriges största Counter-Strike-sajt( samt Swedroid (Sveriges största Android-sajt). Det är definitivt rätt målgrupp, och jag kan mycket väl tänkta mig att Dreamhack-folket som umgås på deras respektive forum kommer bli som galna när de ser den otroligt fina flaskan (jag visste inte ens att Jolt säljs på butelj)! Får jag förresten fråga hur ni har kunnat transportera den oskadad till Sverige ända från SF? Jag kommer hursomhelst absolut att följa budgivningen och hoppas ni får bra betalt för den! Köparen borde kanske även få något slags intyg om sponsorskap från er? :)

Martin Gunnarsson

Bra tips! Colan flögs hem bland kläder och annat i en vanlig resväska tillsammans med en till Joltsort som vi kommer att testa här inom kort.

MrArboc

För övrigt vore det önskvärt om inte epostadresser visades offentligt pga spam. Redigera gärna min tidigare kommentar och radera denna när det är gjort.

Martin Gunnarsson

Fixat, jag ska förtydliga informationen om att epostadressen visas tills vi fixar en bättre lösning.

BeRKA

Redan för dyrt för mig. Lycka till med auktionen!

Jag går och köper en Boylan på ICA att trösta mig med.

michan

Finns det verkligen Jolt i Amerika? Jag har varit där två gånger och aldrig hittat någon.

Martin Gunnarsson

Nej, den gör nog tyvärr inte det, vi knep nog några av de sista exemplaren.

Robin Nilsson

Nope, förmodligen inte orginal Jolten men däremot skulle du kunna hitta Jolt power cola! Den smakar extremt lik orginalet fast med LITE energidryckssmak, sjukt god!! En av de godaste color jag har smakat :P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *