Förpackningar

Coca-cola-burkar

Vid ett besök på en större Ica-butik i helgen noterade vi att Coca-cola just nu finns att köpa i minst tre olika sorters burkar. Bortsett från den klassiska 33cl-burken finns en smal burk i energidrycksstil på 25cl och dessutom en burk i “flygplansstorlek” som vi nu i efterhand inser att vi dumt nog glömde kolla storleken på. Den sistnämnda storleken var nog i ärlighetens namn bara tänkt att säljas som ett inplastat paket med typ sex eller nio burkar, inte en och en, men det fanns lösa burkar på hyllan. Utöver dessa finns så klart även tre sorters plastflaskor (0,5, 1,5 och 2 liter). Tillsammans kan de kombineras så att man i princip kan köpa vilken mängd Coca-cola som helst, fantastiska möjligheter! Frågan man gärna ställer sig är så klart om det verkligen behövs, men de höga och smala burkarna är om inte annat väldigt fina. Det är kul att se hur enorm den vanliga burken ser ut intill småttingarna.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *