Mer förpackningsdetaljer

Pepsi Max 2015Här om dagen skrev vi om att Coca-cola har bytt färg på vissa korkar, och igår noterade vi ännu en nyhet på förpackningsfronten. Pepsi justerar sina etiketter ganska ofta känns det som, men flaskorna i sig har varit ganska raka och enkla under en lång tid. Den eran verkar vara över nu, under ett besök i den lokala Willys-butiken noterade vi nämligen en helt ny Pepsi-flaska. De hade bara Pepsi max på flaska, men gissningsvis kommer all Pepsi säljas i de här flaskorna nu.

Flaskan är snygg (här fotograferad i en så gott som tom chipslåda i snackshyllan) men det känns lite läskigt att den är så smal längst ned. Tyngdpunkten hamnar rätt högt upp, eller åtminstone känns det så. Vi gillar den ändå, framför allt är det kul med nyheter, även av der mindre slaget.

Skrivet av

1 kommentar

Lollo

Rolig form på flaskan. Har inte sett den i butiken ännu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *