Småfix

Under väldigt lång tid har vi postat två saker för varje ny recension, dels själva recensionen och dels en liten notis om att recensionen finns. På sätt och vis är det trevligt, men ibland hamnar diskussionerna om colan delvis på nyhetsposten och delvis på recensionen, och det är ju lite tråkigt. Dessutom verkar Google ganska ofta gilla nyhetsposten bättre än själva recensionen, vilket kan göra det lite förvirrande för nya besökare.

Nu har vi försökt råda bot på detta genom att inkludera själva recensionerna direkt i nyhetsflödet på förstasidan. Vi provar med recensionerna från 2015 ett tag och ser hur det känns. Det finns viss risk för att det här är navelskåderi som mest är intressant för oss själva, men synpunkter är så klart alltid välkomna.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *