Jolt cola kommer tillbaka!

Äntligen kommer gudarnas nektar, även känd som Jolt cola, att finnas på våra butikshyllor igen! Det är Gray’s som står för importen, så gissningsvis kommer den att finnas i den amerikanska hyllan som många mataffärer har. Nu har det ju egentligen inte gått någon nöd på oss den senaste tiden, Volt cola har ju återkommit efter en tids frånvaro, och den är i det närmaste identisk med Jolt cola. Hur som helst är detta glada nyheter, och Jolt cola är ju ändå Jolt cola. Extra kul att de kör med originaldesignen från åttiotalet. Nedkomsten väntas i slutet av oktober, så man har ett tag på sig att bygga både förväntningar och koffeinsug.

Gray’s har av någon anledning avpublicerat sin pressrelease om detta som vi länkade till tidigare, men nu finns Jolt cola att förbeställa från Webbhallen.

Stort tack till P-O för tipset!

Skrivet av

9 kommentarer

alexander

Källänken fungerar inte och om jag går till Gray’s sida på mynewsdesk själv så är den enda nyheten om Jolt där från 2011.

Martin Gunnarsson

Ja de har avpublicerat pressreleasen verkar det som, märkligt. Artikeln är uppdaterad.

Anders Grenhult

Mycket intressant! Kommer måhända Fulcola att recensera nyutgåvan för att se om den verkligen är samma Jolt cola alla är vana vid, eller om man gjort någon form av modifikation av tillverkningsreceptet?

Och framförallt – en fråga som alla hälsomedvetna människor nog har i åtanke på ett helt annat sätt nu än på 1980-talet är ju det eviga sockret. Det skulle därför vara särskilt intressant om Fulcola kan ta reda på hur tillgången till Diet Jolt cola kommer att se ut i Sverige. Efterfrågan lär ju garanterat finnas där, så frågan är ju hur generalagenten resonerar i denna fråga?

Martin Gunnarsson

Eftersom det var så ofantligt länge sen vi drack originalet skulle det bara bli en jämförelse med våra minnen. Däremot var Jolt cola en av de första colasorterna vi testade, så en uppdaterad recension kan nog vara på sin plats!

Stordrickaren

Hoppas den smakar som den gjorde men jag förstår inte varför de inte bara köpte rättigheterna till den gamla designen! Den var ju klockren och tidlös.

Mosind

Prova och recensera Fanta Mezzo ( aka Fanta Black Orange) blanding av apelsin och cola jag vill så gärna se recension av den finns köpa i de flesta butiken passa på de bara under begransad tid. Jag gillade den :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *