Coca-cola black cherry vanilla

Våra förväntningar på den här colan var mycket höga. Coca-cola cherry är gott, Coca-cola vanilla är gott, kombinationen kan inte bli annat än jättegod! Eller? Den största risken är naturligtvis att det bara blir ett sliskigt elände av allt ihop. Nog med spekulationer, nu testar vi!
Coca-cola black cherry vanilla har en extremt tung doft som stämmer mycket bra överens med namnet. Det luktar onekligen körsbär och vanilj. Black cherry innebär i det här fallet inte bara mörka körsbär, utan en egen art av körsbär. Bären i sig är inte speciellt goda, men de passar mycket bra att göra sylt och liknande av.
Efter den första klunken känns det som succén är ett faktum. Det smakar cola, körsbär och lite vanilj, men utan att bli onödigt tungt och jobbigt. Det finns en fräschör i smaken som balanserar de tunga smakerna mycket väl. Man ska inte sticka under stolen med att den här colan smakar ganska sött, men sötman tar inte överhanden, utan håller sig i bakgrunden på ett mycket väluppfostrat sätt.
Vad talar då emot denna nykomling på colamarknaden? Den kanske kan bli lite för mycket för vissa personer. Det är onekligen en ganska komplex smak, och man kanske hellre dricker något som bara rinner ner. Coca-cola black cherry vanilla är nog inte den mest törstsläckande colan, men det tror jag inte den vill vara heller. Den här läsken dricker man för att den är jättegod, och så är det bra med den saken.
Utseendemässigt är det inte mycket att klaga på heller. Coca-cola black cherry vanilla ser precis ut som vanlig Coca-cola, och det är naturligtvis bara positivt. Etiketten är inte speciellt uppseendeväckande. En ganska alldaglig variant av den vanliga Coca-cola-etiketten. Snygg, men inget utöver det vanliga.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 59cl
Inköpsställe:
Minneapolis, USA
Pris:
-
Pris/liter:
-
Donerad av:
Sandra Schneiderman

19 kommentarer

Max

Jag säger som Joey i Vänner. Whats not to like? Jam? Good! Beef? GOOOOOOD? Klart man kan blanda ihop allt som är gott till nåt som blir ännu godare :) Jag skulle vilja se en Redbull/jäger-chokladglass-vingummi-cola. DET skulle vara gott!

Hanna

Jag gillar inte alls den smaken. Köpte den i USA, i New York tror jag. Men nej, den tillhör inte min favorit iaf.

Martin Gunnarsson

Den finns på Gray’s, så helt ute och cyklade var du inte.

Lena

För er som bor i Stockholm finns den att köpa på Klippet vid Fridhemsplan. De har en amerikansk hylla på nedre planet, där finns bl a denna läsk och Cherry coke.

christer

Den här var riktigt god. Mycket bättre än både vaniljcolan och cherryn.

miffo

är det någon som kan säja vart gray’s i malmö ligger?

Benny

Nedlagd enligt wikipedia, oerhört tragiskt, godaste läsken någonsin tror jag, Cherry coke är god, Vanilla coke är äcklig, denna är gudomlig, och nu finns den inte att få tag i längre.. :(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *