Diet Coke black cherry vanilla

Coca-cola black cherry vanilla föll oss verkligen i smaken, och förhoppningarna på den här sockerfria varianten är naturligtvis stora.

Diet Coke black cherry vanilla skummar oförskämt mycket när man häller upp den. Det problemet har vi inte stött på så mycket i vardagen sedan Coca-cola light fick sitt aspartam utbytt mot sukralos, så vi stör oss ganska mycket på det. Man kan inte hälla upp ens ett litet glas så fort som man skulle vilja.

Lukten är det inga fel på, det luktar tydligt av körsbär och vanilj, precis som man kan förvänta sig. Smaken däremot blir man lite besviken på. Den är jättegod till en början, men när man sväljer och väntar sig den där vågen av tung körsbärs- och vaniljsmak kommer istället en ganska jobbig smak av sötningsmedel. Det är väldigt synd, om man hade kunnat få till en sån smakvåg hade den säkert sopat bort alla spår av sötningsmedel. Diet Pepsi vanilla och Diet Coke with cherry har båda väldigt lite smak av sötningsmedel, så vi vet att det inte är omöjligt.

Diet Coke black cherry vanilla är ändå ganska trevlig att dricka i längden, den blir definitivt inte sliskig, och den där allra sista eftersmaken som blir kvar en bra stund efter att man har druckit colan är riktigt trevlig, och lockar definitivt till ett glas till. Vår testflaska tog slut illa kvickt i alla fall, och det får man väl se som ett bra betyg.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Ja

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 59cl
Inköpsställe:
Minneapolis, USA
Pris:
-
Pris/liter:
-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *