Premier strawberry cola

Smaksatt cola kan verkligen vara flipp eller flopp. Coca-cola black cherry vanilla är en av de godaste sorterna vi har testat, medan Eldorado cola apelsin är en av de värsta. Oavsett vilket är det alltid kul att testa en smaksatt cola, eftersom de sticker ut från de vanliga sorterna.

Eldorado strawberry cola luktar artificiellt jordgubbigt lång väg, vilket ger lite dåliga vibbar. Skummet bildar ett ganska tunt skikt, men dröjer sig kvar lagom länge. Efter att det har försvunnit bubblar colan på ett stillsamt men friskt sätt.

Smaken är lite tveksam, först kommer en svag men tydligt artificiell jordgubbsvåg, men efter det smakar det vare sig cola eller jordgubb. Colan är på något sätt sliskig och blaskig på samma gång, och vi tröttnar väldigt fort på den. Om inte innehållsförteckningen bestämt hade hävdat motsatsen hade vi nog gissat att det här var en sockerfri cola, och det kan ju inte rimligtvis vara något bra betyg för en cola med socker. Till och med torrheten i munnen efter att man har druckit klart är precis samma som efter en sockerfri läskedryck. Lite märkligt, men man får väl lita på innehållsförteckningen.

Nej, den här gången blev det ingen fullpoängare. Synd, inte minst för att jordgubbscola nog skulle kunna funka riktigt riktigt bra.

Skriven av

Fakta

Tillverkare/märke:
Colan säljs i:
Sockerfri:
Nej

Recenserat exemplar

Förpackning:
PET-flaska 1,5l
Inköpsställe:
Willys, Lund
Pris:
6,93 kr
Pris/liter:
4,62 kr

17 kommentarer

Jenna

Jag fullkomligt älskar den! Så söt och god, dessutom så är det lätt att hitta åt mitt glas efter att jag druckit det är enda i familjen som gillar det! brukar samlas alla möjliga glas på databordet under helgen bara leta vars det luktar jordgubb!

Micke

FY F–N VILKET J—A STOLPSKOTT !.Har de pissat i flaskan,och därefter petat ner ett “Hubba bubba”-tuggummi ?!.-och till råga på eländet så är flaskan så sladdrig att man måste använda båda händerna för att hälla upp ur den,eller halsa.Jag trodde att “Premier cola light” var marknadens sämsta cola,MEN DEN HÄR ÄR VÄRST !.-Köp hellre mineralvatten än denna,det går åtminstone att släcka törsten med,utan att kräkas !.

Pontus

helt okej cola , finns säkert bättre men jag gillar den och dricker ur den just nu :)

WAD

Sliskigaste skiten någonsin jag rekomenderar vatten istället

Simonvs

helt ärligt så är det här nog den äckligaste colan jag druckit

hygbert

God den är då, trodde jag inte efter att ha smakat vanliga Premier colan. Den här är lite av favvo nu, får väl se om det håller i sig…

elin

supergod cola!

men smaken e lite speciell, så antagligen är de som me drpepper, antingen älskar man den eller hatar den!

smakar som smultron vodka blandat med cola :)

andreas

köpte denna för nån dag sen och satt å funderade va den smakade, det var så bekant på nåt sätt..

sen kom jag på vad det smakar, det smakar ju jordgubbs kondom! den där svarta! haha, undra om de har samma smakämnen i dom..

och sen va ju den nya premier flaskan jävligt slak, de hållar jag med om!
håller man med en hand så böjer den sig å du får colan i knät!!

Bögen

jasså andreas du sitter och suger på jordgubbs kondomer du… du och jag kanske skulle kunna träffas nån gång

Alexander

Det här smakar som jordens skit! jag drack ett glas sen var det bara att kasta skiten.

saylo

Det är en rätt bisarr cola alltså. Det smakar inte så mycket cola, och inte direkt jordgubb heller. Eftersmaken påminner om den smultronsoda som fanns för sisådär tio år sedan.
Jag tycker den är rätt okej i förhållande till pris, och att man får ha den i fred ser jag som ett plus.

Andreas

Köpte den idag för att jag tyckte iden lät rolig.
Tyvärr var den inte rolig att dricka alls :(
Värst var eftersmaken som fick mig att må lite illa.

kyckling

den här skit god. tråkigt att flaskan tog bara gå till willys och köpa mer.

Lakralon

Det har kommit en ny Prenium smak efter strawberry cola försvann, Premium black razz liquorice smak av hallon och lakrits, men den smakar god. typ blandning av hallon och lakrits.

Fredrik Björeman

Ja, den har jag provat. Håller med dig om att den var god Lakralon, lite tråkigt att det inte fanns en touch av cola i den så att vi kunde ha testat den officiellt :-) …

Lakrallon

Premier black razz liquorice är ingen cola. Jag posta bara det va lite kul att berätta det fanns ny smak av Premier läsk hallon och lakrits. Några jag känner inte tyckte om den. jag tycker den är god. Men det bara Limited Edition precis som Premier chocolate banana och även denna Premier strawberry cola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *