Nya Coca-cola light officiell

Den nya varianten av Coca-cola light som vi skrev om här (2006-01-03) och testade här (2006-01-05) är nu officiell. Dagens media har en artikel om den, men de verkar ha fått en sak om bakfoten. I sin artikel skriver de:

Coca Cola skrotar sitt gamla light-recept och lanserar en ny variant. Premiärmarknaden är Sverige och till helgen ska de första flaskorna finnas på butikshyllorna.


Eftersom vi köpte den i Norge för nästan två veckor sen vet vi att detta inte stämmer. Ett försök att få Svenskarna att gilla Coca-cola ännu mer? Enligt Dagens media ska de första flaskorna med den nya Coca-cola light finnas i butikerna nu.

Läs artikeln här: http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=63320

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *