En massa nya colasorter

Idag fick vi äntligen vår efterlängtade omgång colasorter från utlandet. Sju sorter från USA och två från England. En av de engelska är den efterlängade Virgin cola, som ju fanns här i Sverige tills för inte alls länge sen. Vi sprang dessutom på två svenska colasorter vi inte har testat innan, Paus cola och Paus cola light, vilket naturligtvis var en trevlig bonus. Räkna med att en hel del nya tester dyker upp här inom kort.

På senaste tiden har flera personer hört av sig och erbjudit sig att ta med olika colasorter från utlandet. Detta är vi naturligtvis mycket tacksamma för! Om du ska till något mer eller mindre spännande land och inte har något emot att släpa hem lite cola, tveka inte att kontakta oss.

Signaturen H-G tipsade om några relativt okända svenska colasorter i gästboken nyligen. Ett par av bryggerierna har lovat att skicka testexemplar, vi får se om det dyker upp något kul i brevlådan.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *