Lite utveckling

Under dagen har vi trixat lite med Fulcola.com. Vi har lagt till lite nya länk-bilder och lite fina “antipixel-knappar” i högerkolumnen på startsidan. Det största tillägget är dock en funktion för lätta webadresser till våra recensioner. Man kan nu exempelvis komma åt recensionerna av Coca-cola och Pepsihttps://fulcola.com/cola/coca-cola respektive https://fulcola.com/cola/pepsi. Mycket elegant. Funktionen har heller inga problem med colanamn som innehåller mellanslag, men vi rekommenderar att man ersätter dessa med understreck för att minimera risken för problem. På grund av vissa puckade begränsningar hos vårt webhotell kräver lösningen att ens webläsare har JavaScript påslaget.
Testa gärna den här funktionen lite, och kontakta oss om något verkar mystiskt. Vi kommer att fortsätta hitta på såna här fiffiga lösningar för att Fulcola.com ska bli en så trevlig websida som möjligt.

Uppdatering
Funktionen Lätta webadresser han genomgå en hel del förändringar under kvällen, detta skapade vissa felmeddelanden här och där under arbetets gång. Nu ska allt fungera fint igen.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *