Korrigering och nya funktioner

Under natten har vi lagt in lite nya funktioner här på Fulcola, och dessutom rättat till en statistisk felaktighet i vår colalista. Observanta stamgäster ser förmodligen att antalet recensioner har minskat med två. Vi hade kvar två recensioner som inte innehöll något annat än en hänvisning till en nyare recension av samma cola under ett annat namn, vilket alltså gjorde att samma cola räknades två gånger i statistiken. Hur uppjagade vi än var över att vara påväg mot 100 recensioner måste det ju gå rätt till.

De numera borttagna recensionerna var Signum cola och Signum cola light, dessa säljs nu som Coop cola classic och Coop cola light.

Vi löste problemet genom att lägga in en länkfunktion som gör att olika namn kan länkas till samma cola. Namn som är länkade till en annan colasort är tydligt markerade. Se exempelvis colasidan.

Vi klurar fortfarande på hur de automatiska länkarna i texter ska fungera. Exempelvis syns det inte på något sätt att den här länken till Signum cola egentligen leder till Coop cola classic. Det är definitivt inget omöjligt att ordna, men det börjar bli lite sent nu. God morgon på er.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *