Kommentarer

När vi plockade bort recensionerna av Signum cola och Signum cola light till förmån för Coop cola och Coop cola light var det en sak som inte var helt bra, kommentarerna till Signum-colorna gick inte längre att se någonstans. Nu har vi ändrat på det genom att helt enkelt flytta alla Signum-kommentarer till Coop-colorna.

För er som undrar vad vi håller på med kan vi berätta att Coop för ett tag sen bytte namn på sina Signum-produkter till Coop. I samband med detta skrev vi om recensionerna av dessa colasorter eftersom de gamla var väldigt korta och dåliga. De var bland de första colasorterna vi testade, och vi hade väl helt enkelt inte lika höga krav på oss själva på den tiden. Vi kommer även att uppdatera några andra gamla recensioner den närmaste tiden.

Vi har även lagt in en liten funktion för att skicka vidare folk som försöker komma åt de bortplockade recensionerna via en direktlänk (Exempellänk till Signum cola) till rätt sida. Nu ska nog alla bli glada och nöjda.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *