Fulcola fyller 1 år! Tävling!

För ett år sen började vi lägga in de första recensionerna här på Fulcola. Sedan dess har vi som bekant testat över 100 colasorter, vilket är en smått otrolig/obehaglig bedrift. Eftersom vi inte vet bättre kommer vi naturligtvis att fortsätta testa cola och rapportera om nyheter. Vi har i dagsläget 10 otestade colasorter på lager och påväg in, så det verkar inte vara någon risk att vi får för lite att göra den närmaste tiden.

Den senaste tiden har vi haft ovanligt många besökare, och tack vare detta fler kommentarer och mail än vanligt. Tack till alla er som motiverar oss att fortsätta driva den här sidan. Ett särskilt tack till er som har donerat pengar till Fulcola, alla bidrag är välkomna, stora som små!

För att fira detta jubileum har vi satt ihop en enkel tävling. Vi tänker göra oss av med lite roliga colasorter, exempelvis Coca-Cola blak och Vanilla coke. Läs mer och tävla här!

Skrivet av

4 kommentarer

Lisa

Grattis väner! Som apart aspartamälskare fröjdar jag mig åt de fördomsfria testerna av lightcolorna. Keep up the good work!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *