Leverans

Igår var jag i Stockholm och passade då på att träffa min vän Robert. När han var i Brasilien i somras köpte han med sig hela sju colasorter, och de har bara legat och väntat på att få testas sedan dess. Den vi är gladast för är Pepsi X, eftersom den såldes här i Sverige ett tag men nu är försvunnen. Det är en “energy cola”, alltså någon form av blandning mellan cola och energidryck. Jag drack den själv en eller två gånger när den såldes i Sverige, men det var innan Fulcola-tiden. Här är en lista på vad stackars Robert släpade hem från södern:

  • Cintra cola
  • Cintra cola light
  • Frevo cola
  • Schin cola
  • Schin cola citrus
  • Schin light cola
  • Pepsi X

Och inte nog med det, Robert har även tagit emot en flaska Pepsi gold som en läsare vid namn Mikael Nylander kånkat hem från Ungern. Stort tack till er båda, nu har vi tio otestade colasorter, räkna med en del uppdateringar framöver!

Skrivet av

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *