Lordi cola

Vår vän Petter i Finland skriver följande om Lordi cola:

Tänkte bara säga att Lordi cola och Lordi cola light finns att köpas här nu, men jag har endast sett dem i 1.5 liters flaskor än så länge. Jag har köpt båda men inte hunnit testa mer än light-versionen, och den är riktigt bra för att vara en lightcola, även om de inte lyckats dölja smaken av sötningsmedel. Tyvärr är priset ganska högt jämfört med annan cola i 1.5 liters flaskor; priset har varierat mellan 2,25 och 2,40 euro (inklusive 0,40 euro i pant) i de affärer jag sett den hittills.

Vi hoppas få en chans att testa både Lordi cola och Lordi cola light i framtiden.

Skrivet av

3 kommentarer

Johannes

Nu finns det Lordi cola och Light på 0.5 litersflaskor här i Tammerfors. Jag tar med mig några flaskor hem till Göteborg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *