Ingen mer Pepsi max cool lemon

Vår stammis “Mäjl” frågade i en kommentar om Pepsi max cool lemon hade utgått, och efter att ha spanat efter den en längre tid utan framgång frågade vi Carlsberg. De svarade kort och koncist “Pepsi max cool lemon har utgått och finns idag inte längre till försäljning”.

Vi tycker detta är mycket tråkigt eftersom det var den godaste citroncolan vi har smakat, men samtidigt känns det inte helt oväntat. Många sågade nog hela konceptet med citroncola i och med Coca-cola light lemon, den smakade ju faktiskt inte alls cola med citron i. Det är synd, för Pepsi max cool lemon var en så mycket bättre variant. Den smakade precis som ett glas cola med pressad citron i, och faktum är att den faktiskt innehöll 1% citronsaft.

Nåväl, inte mycket att göra, vi tar av oss hatten och håller en tyst minut. Vi drack dig inte särskilt ofta, men du fanns alltid där som ett gott alternativ till icke-smaksatt cola.

Skrivet av

2 kommentarer

Mäjl

Fanns flaskor på konsum här för någon vecka sedan. Får köpa på mej några av dom =)
Eller kanske alla =D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *