Coca-cola lanserar Burn

Coca-cola stör sig nog på Red bull av flera anledningar. För det första verkar den sälja rätt bra, den finns i nästan alla affärer och syns tydligt i barer och på extremsportsevenemang. För det andra är det inte en Coca-cola-produkt, och för det tredje har inte Coca-cola haft någon motsvarande produkt i Sverige, förrän nu.

Nu lanserar man nämligen Burn, en energidryck som enligt Coca-cola själva har “mer energi än vad konkurrenterna kan erbjuda”. Om detta stämmer verkar det vara ett lite dumdristigt tilltag eftersom Red bull, som alltså skulle innehålla mindre “energi”, ger folk hjärtklappning och yrsel.

Burn finns redan i andra länder i Europa, och har enligt Coca-cola sålt mycket bra där. Vi får se hur lanseringen i Sverige går. Man kommer att satsa på en stark koppling till klubbar och DJ:s, och med en fräck flaska kommer kanske Burn att bli en storsäljare på krogen. I vanliga butiker kommer drycken att säljas i aluminiumburkar av samma modell som Red bull.

Läs pressreleasen här

Skrivet av

9 kommentarer

Mäjl

Den bästa energidrycken är, och kommer antagligen förbli Shark energy!

Tobbe

Den enda energidrycken som gäller är och förblir Red Bull! Varför? Jo för att den har en fräsch smak, cool logga och för att den ger dig vingar……!

Martin Gunnarsson

Powerade är ju mer en sportdryck, jag skulle vilja säga att den inte alls är i samma segment som Red bull/Burn.

Martin Gunnarsson

Finns på Ica, Coop, Pressbyrån och 7-eleven för att nämna några ställen.

Macke

V – afternoon wakeup-call är helt klart bäst! Alla andra energi-drycker smakar likadant, men den här har en helt unik smak, och så har den högre koffein-halt än dom andra.

Macke

“V – afternoon wakeup-call” är helt klart bäst! Alla andra energi-drycker smakar likadant, men den här har en helt unik smak, och så har den högre koffein-halt än dom andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *