Pepsi max chill – with a rush of cool apple

Vi brukar ofta klaga på att Pepsi sällan släpper några nya eller tillfälliga produkter här i Sverige, något som de verkar göra ganska ofta utomlands. I och med lanseringen av Pepsi max chill har det i alla fall äntligen hänt. Pepsi max chill är en cola med äppelsmak, något vi faktiskt aldrig hört talas om tidigare, så det är kul på flera olika sätt det här. Pepsi max chill säljs endast under sommaren, och bara i ett fåtal länder. Och inte nog med att Sverige är ett av de utvalda länderna, colan har till och med världspremiär här.

Carlsberg skriver såhär i sin pressrelease:

Pepsi max chill – with a rush of cool apple är en ny sockerfri läsk som endast lanseras på några få utvalda marknader inför vår- och sommar 2007. Produkten säljs endast mellan april och augusti.

I Sverige väljer allt fler sockerfri läsk och med Pepsi max chill erbjuder vi en klockren törstsläckare inför sommaren. Pepsi max chill smakar som originalet men med en lätt smak av äpple.

Sverige är först ut i världen med att lansera Pepsi max chill.

Troligen har Pepsi känt sig lite hotade av den massiva lanseringen av Coca-cola zero, och därför valt att köra in en sån här specialare. Vi klagar inte, fler colasorter att välja på är alltid trevligt, särskilt när det är nya, roliga smaksättningar det handlar om. Vi har inte haft tillfälle att testa Pepsi max chill än, men det ska vi sannerligen göra.

Skrivet av

14 kommentarer

Nefus

Blev glad till en början tills jag såg att den bara finns som den sockerfria Pepsi max som för övrigt smakar diskvatten. Skulle nog köpt om det gällde vanliga Pepsi men tyvärr.

Adam

Väldigt god cola köpte den så fort jag såg den, vill inte att den ska vara limited edition den borde finnas hela tiden. En cola som jag tänker köpa igen

Rufus

Denna cola smakar som Pepsi max fast med en god eftersmak av äpple. Jag håller med Adam om att den borde vara kvar på marknaden

David

Fy tusan vilken äcklig läsk!
Fattar inte hur någon kan gilla denna träsksoppa.
Detta är Pepsi med gamla äppelskruttar i en och samma flaska.
Detta är i klass med Julmust light och mjöliga äpplen.
Bort med detta pinsamma misslyckande, aldrig mer!

John

Pepsi max chill är en helt okej cola. Ingen större törstsläckare, men likväl god att ha till mat. Drick den bara inte till “spicy” mat. Inte smart..

bananiel

Såg att vi hade den hemma plötsligt, så jag tog ett glas av den, och den var riktigt god, först tänkte man inte på äpplesmaken, men sedan kom den som en god äpplesmak :)
Coca cola Zero och Pepsi max chill blir sommarens drickor för mig :D

Fredrik

Har druckit alldeles för mycket Pepsi max under mina dagar (diabetes så ingen vanlig cola :( ) hursomhelst så så jag denna “Chill” idag när jag var på affären och tog hem en flaska.

Den har en väldigt tydligt smak av äpple och det gillas stort här :)
Men endå bevarar carlsberg den “syrliga” smaken i Pepsi :)

Mycket bra gjort carlsberg :)

Johan

Tjena, Mickes kompis Johan här. Prövade en Chill på lunchen idag, och det var ingen jättehit tycker jag. Ganska plastig äppelsmak, och jag tyckte att jag ibland fick en obehaglig eftersmak.

Akatheking

Usch och fy,värsta smörjan jag nånsin hällt i mig. Ska försöka neutralisera smaken på nåt vänster så kanske den iallafall går att få ner. En struken geting blir betyget

Teddy Winroth

Den var ju djävligt god ! först trodde jag det var någon slags lime Pepsi max men den var för god för det. söt på något friskt sätt. Rekomenderas !!!

mrpijey

Det var det vidrigaste jag någonsin smakat. Bara ångorna från läsken framkallar kväljningar, och smaken i sig är absurd. Endast om colan är halvljummen så kan man få ner en klunk, sedan kommer kväljningarna igen. Tack och lov att den bara är här tillfälligt…

Anonym

11272Tillfälligt å tillfälligt bara å låta bli å köpa den då…

Att det inte står klart å tydligt nåt med äpple på burken då, tror den skulle sälja bättre då – folk blir nyfikna på å testa.

Jag testade den aldrig tyvärr, minns inte jag såg den heller. För den finns väl inte nu i sommar med väl?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *