Troligen ingen Vanilla coke för oss

Vi skrev nyligen att Vanilla coke var på väg att göra comeback i vissa länder, och hoppades innerligt att Sverige var ett av dem. Så verkar det tyvärr inte bli, åtminstone inte inom en överskådlig framtid. Coca-cola förnekar envist att det ens finns planer på att återinföra Vanilla coke, som vid det här laget måste vara en av de mest efterlängtade produkterna. Jag tycker åtminstone att Coca-cola borde köra en tillfällig kampanj för att se om intresset för colan är så stort som det verkar. Lite “limited edition” på det skulle säkert få folk att springa till kiosken.

Skrivet av

7 kommentarer

Nefus

Nu blir jag förbannad! Det verkar som om Coca Cola skiter i Sverige, man kan alltid hoppas att Pepsi släpper Pepsi vanilla här i Sverige så Coca Cola får bita i det sura äpplet.

demandred

Noooo! saknar Vanilla coke så mycket att jag blandar egen med coca cola och expresso house coffee syrup vanilla. duger men inte riktigt rätt smak.

ICA kundservice

Hej !

vi på Ica är tvungen att ha Vanilla coke för det säljs alltid lika bra! Nu ska vi införa våran egna vanillacoke som ska heta “ICA colavanilj”. Vi hoppas att ni kommer älska våran nya produkt och ni sprider vidare till folk !

// Mvh ICA kundservice.

Martin Gunnarsson

Det låter ju intressant det där, kan vi verifiera det på något sätt?

Martin Gunnarsson

ICA förnekar att de har några planer på att börja sälja en sån produkt, om någon undrar.

Angie

VIlka länder finns den i då så man vet vilka man ska tvinga att importera?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *