Nya colasorter

Både Fredrik och jag har haft mycket att göra med jobb och annat den senaste tiden, så det har blivit lite torka här på Fulcola. Jag hoppas att det börjar lugna ned sig lite nu. I tisdags fick vi ett gäng nya colasorter, faktiskt av tre olika personer. Vi kommer att börja beta av dem, colasorterna alltså, inom kort. Dessutom har vi ett litet lager med gamla recensioner som bara ska renskrivas, så det kan dyka upp en hel del trevliga saker här den närmaste tiden.

De nya colasorterna vi fick är:

  • Power king white cola
  • Thumb up
  • Drink cola
  • En Coca-Cola blak som verkar innehålla mer kaffe och mindre socker

Som sagt, det lär hända en del här framöver, håll ögonen öppna!

Skrivet av

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *