Test: Ubuntu cola

Idag har vi testat världens första rättvisemärkta colasort, Ubuntu cola.

Skrivet av

5 kommentarer

Colaman

Jag testade Ubuntu cola igår och jag måste säga, som en cola drickare som inte kan dricka ngn annan cola (vilken cola som har cola på etiketten) än Coca Cola original så var denna Ubuntu cola riktigt god!

Henric

Testade den häromdagen på Barista på Götgatan i Stockholm. Egentligen tycker jag att Coca-cola är den godaste colan, men jag jag är väldigt kritisk till den effekt Coca-cola som företag har på människor och miljö världen över. Och vad glad jag blev när jag provade Ubuntu-colan som inte bara är Rättvisemärkt utan också antagligen den godaste colan enligt min smak!

Ove G

Testade idag Ubuntu och måste erkänna att den är helt ok. Smakar som en blek variant av Cola, men god trots allt.
Sen gör det inget att man räddar världen samtidigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *