Hong Kong

Hong KongFredrik är just nu i Hong Kong, men han har än så länge bara sprungit på gamla bekanta colasorter, bland annat Coca-cola light sango. Om du vet någon fräck colasort som brukar gå att få tag på i de här delarna av världen tar vi tacksamt emot tips. Skriv tipsen i kommentarerna nedan så vidarebefordrar jag per telematograf!

Uppdatering
Fredrik rapporterar nu att han har köpt två nya colasorter, wohoo!

Skrivet av

2 kommentarer

Fredrik Björeman

Inga nya colasorter än, men vi kan rapportera att en Curiosity cola fungerar oväntat bra som en stor del av frukosten på nyårsaftons morgon när man varit uppe hela natten och sjungit karaoke och inom en halvtimme ska iväg för att börja fira nyåret på allvar.

Av någon anledning verkar det vara ganska populärt att importera japansk Coca cola som säljs i lustiga små burkförpackningar. Det syns dock tydligt att det är helt vanlig respektive light det handlar om, så jag förstår inte riktigt varför man vill betala extra för det. Men så är jag inte infödd heller …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *