Hemma igen

Nu är jag tillbaks i civilisationen igen efter en väldans trevlig vecka i San Francisco. De vanliga snabbköpen hade precis som förra gången jag var i USA nästan uteslutande Pepsi och Coca-cola. Visserligen hittade jag ett par otestade varianter av dessa, men helt nya sorter är naturligtvis mer lockande. Cricket diet cola var den enda helt nya sorten jag fick med mig hem, men den är jag nästan mest glad över. Förra gången jag var i USA såg jag nämligen en ny colasort på en av de första matställena vi var på, och jag tror att det var just Cricket diet cola. Jag trodde att det skulle vara likadant överallt, så jag brydde mig inte om att köpa den, men sen såg jag nästan bara Pepsi och Coca-cola under resten av min vistelse där. Skönt att ha reparerat det misstaget!

Jag hittade cricketcolan på Bristol farms i källaren på Westfield, det var en fantastiskt trevlig mataffär. De hade bland annat en massa färdiglagad mat som man själv kunde ösa upp i lådor och ta med, plus en massa färdigskuren frukt och andra godsaker. Läskavdelningen var välkyld och full av fina grejer, bland annat hela Boylan-sortimentet. Väldigt mysigt ställe. Jag sprang även på ett café som hade Boylan som sin läsk, tänk om det fanns lite fler såna ställen här hemma.

Just nu är det mycket på tapeten, så det dröjer nog lite innan vi hinner recensera de nya sorterna, men misströsta inte, vi har spännande grejer på gång!

Skrivet av

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *