Test: Naturfrisk cola classic

Vi har testat en dansk ekologisk cola vid namn Naturfrisk cola classic.

Uppdatering
När vi testade den här colan började vi misstänka att det var något fel på vårt exemplar. Den skummade ofantligt mycket och både luktade och smakade rent illa. Erick Kvist, som tidigare har donerat ett stort antal colasorter, har nu köpt och testat Naturfrisk cola classic tillsammans med sina vänner, och de var överens om att den smakade riktigt gott. Vi har därför tagit bort vår recension med ganska dåliga betyg tills vi kan testa ett exemplar som smakar som det ska.

Skrivet av

2 kommentarer

Martin Gunnarsson

Jodå, han har en i förvar åt oss, men eftersom de finns att köpa i närheten tänkte jag göra det istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *