Test: Kingsley cola och Kingsley cola light

Wive Thuvesson har tidigare skickat cola från mellanöstern, men det räckte inte där, nej nej, i somras fick vi dessutom en laddning från Afrika! Vi har ganska många colasorter på lager nu, men vi har medvetet valt att sprida ut dem lite så att vi kan komma med nya recensioner under hela hösten. Nu har i alla fall turen kommit till två av Afrikacolorna, Kingsley cola och Kingsley cola light. Håll till godo, och tack Wive!

Skrivet av

4 kommentarer

Anonym

Har ni hitta X-ray cola än? De går att köpa ÖoB och I vädligt få Ica Kvamtum eller Ica Maxi.

Martin Gunnarsson

Jag sprang på X-ray energidryck på Coop, men det stod inget om cola på den. Jag vet inte riktigt hur intressant det är med tester av energidrycker med colasmak, de hör knappt hemma på den här webbsidan om du frågar mig.

Anonym

Om det inte står cola på den. så inte är cola, X-ray är en energydryck med olika smaker, Det finns en med cola smak det står cola under X-ray på den, Om va svart och silver X-ray så är Orginala smaken inte cola. Men om burken är röd och silver så är det cola.

Här en bild på den

http://img527.imageshack.us/img527/327/xraycola.jpg

Anonym

Ni har smakat powerking cola så då. X-ray cola skulle klassa de mer som än powerking cola, X-ray smakar lite cola med färgen skulle klassa mer som cola än Powerking white cola. powerking är vit cola, X-ray cola är färgen cola ska vara, X-ray cola går att köpa Ica kvantum / Maxi eller på Öob. ni då testa den. Men annars kanske jag kan donera X.ray cola till er om ni inte hittar den i Öob.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *