ICA cola i ny skrud

För andra gången under Fulcolas korta liv har ICA moderniserat designen på sina läskedrycksetiketter. Jag har inte sett ICA cola än, bara ICA cola light, men jag tror jag gillar den nya stilen i alla fall. Förra gången bytte de leverantör (och därmed recept) av sin cola i samband med den nya designen, vi har skickat en fråga till ICA och undrat om samma sak gäller den här gången.

Gammal och ny design på Ica cola light

Skrivet av

6 kommentarer

Daniel

Intressant. Även om både den nya och den gamla etiketten inte är så mycket att hänga i julgranen är absolut den nya flaskan betydligt snyggare. Jag gissar att den är gjord av en mjukare PET-plast än den tidigare? Sedan är givetvis den verkliga frågan om hur innehållet är – jag får plocka upp en ICA cola light eller två och testa, helt enkelt.

Anton

Jag tycker att den nya flaskan är väldigt snygg faktiskt. Ser mer ut som en “vanlig” cola.

Ragge

Spendrups som tillverkar denna fortfarande. Bara ändrat designen på flaskan – inte innehållet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *