Svar från Ica och Willys

De senaste dagarna har vi hört av oss till Ica och Willys med två mer eller mindre intressanta frågor. Vi frågade Ica om den nya designen på deras flaskor och etiketter signalerar ett nytt recept, men så är inte fallet. Det är samma ICA cola och ICA cola light som tidigare. Vi frågade också Willys om de har några planer på att ta in Øko cola lite mer regelbundet, men tyvärr var det bara ett tillfälligt parti. Det innebär förmodligen att man får bege sig till Danmark för att få tag på den, och även om det kan vara trevligt så blir det ju lite mer omständigt. Tråkigt säger vi, vi hänvisade till alla positiva kommentarer här på Fulcola, vilket de “tog till sig”, kanske kan ytterligare påtryckningar hjälpa?

Skrivet av

4 kommentarer

Daniel

Bra att ni ligger på de stora bjässarna, men tyvärr betyder att “ta till sig” lika mycket som standardfrasen “vi ser alltid över och utvecklar vårt sortiment”. Att säga så är detsamma som att be kunden att hålla tyst och inte ställa fler besvärliga frågor, tyvärr…

Adam Lundberg

Øko cola finns att köpa i Malmö på ett flertal olika ställen, bl.a. Astrid och Aporna, som är en trevlig vego/eko/etc-affär vid Konserthuset i Malmö. Kom hit!

manik

Öko cola har jag smakat det smakar gott jag tycker det är tråkigt att de har slutat sälja den på willys det är ju harboe cola öko cola testa kanske öob den kanske har där.

Mattias

eko colan lär inte komma in till Sverige igen. För att förpackningen blev inte godkänd av returpack (petflaska med kapsyl var inget dom gillade tydligen). Så när en ny förpackning är tillverkad som blir godkänd då kanske vi kan se den i butikerna igen.

Information från Harboe i Sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *