Test: Twizza cola och 0Kcal cola

Vi firar lucia lite i efterskott genom att lägga ut en ny och en lite äldre recension, colasorterna i fråga är Twizza cola från Namibia och 0kcal cola från Japan.

Skrivet av

2 kommentarer

Daniel

Intressant att ni bevakar Afrika, Fulcola – det är ett mycket uppskattat inslag som dessutom känns väldigt exotiskt! Topvalu 0kcal cola låter trots er kritik ändå intressant – jag försvara i dessa sockertäta tider sockerfria alternativ, och jag gillar verkligen formen på flaskan (som påminner om en “tunna”, inte olikt USA:s tvålitersflaskor).

Martin Gunnarsson

Det är enbart tack vare våra kära läsare, i det här fallet Wive, som åker jorden runt och samlar på sig spännande colasorter åt oss. All cred till er! Sockerfria alternativ är vi absolut för, men just den här var verkligen ingen höjdare :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *