Nya tider

Fulcola har hängt med i snart tio år, vilket känns som en fantastiskt lång tid när man börjar tänka på det. Under årens lopp har vår fritid och därmed ofta vårt engagemang i Fulcola varierat ganska kraftigt, men sidan har ändå levt sitt liv tack vare alla glada besökare som fortsatt tipsa, kommentera och diskutera. All heder åt er!

Sedan i slutet av förra året har vi jobbat flitigt på att bygga om hela sidan från grunden, delvis för att det var intressant, men även för att få ett mer modernt system under huven och bättre stöd för mobila enheter. Det du nu ser är resultatet av vårt hårda jobb, ta-daa.

Under förnyelseprojektet har vi medvetet valt att ta bort flera funktioner, för att fokusera mer på vår kärna – recensionerna. Vi tror stenhårt på att det är bättre att göra några få saker väldigt bra än att göra många lite halvdant. Vi kommer att fortsätta slipa på Fulcola och dess maskineri även framöver, men nu har vi en bra grund att stå på.

Vi (mest Fredrik) har dessutom byggt vidare på vår trave av opublicerade recensioner, och den börjar bli ganska hög. Med den nya plattformen är på plats är det nu bara att börja låta dem sippra ut i en behaglig takt.

Berätta gärna vad du tycker om den nya sidan i kommentarerna nedan, och säg för allt i världen till om något inte verkar fungera som det ska.

Skrivet av

13 kommentarer

Martin Gunnarsson

Jag lovar att det finns konstigheter runt om på siten, får vi bara reda på var de finns ska vi nog kunna lösa dem :-)

Anders

Härligt att ni gjort om! Nu ska jag besöka sidan oftare :)

Erik

Ingen Google Recaptcha? Btw ni har massa otestade color som är lätttillgängliga, tex Coop cola z ! Fyfy på er! :)

Martin Gunnarsson

Vi hoppas att den inte behövs längre, eftersom vi har andra skydd på plats nu. Behövs den krokar vi in den! Vi har haft fullt upp med att testa massor av colasorter folk har envisats med att skicka till oss under hösten och vintern, oftast mer exotiska än Coop cola z :-) Självklart ska vi testa den vid tillfälle!

Erik

Va kul! Ser fram emot dem nya recensionerna!

PS: När ni ändå håller på och greja med servern kan ni kanske sätta er bakom Cloudflare? Finns ju en free variant som kanske inte skadar? Vad vet jag, jag jobbar inte med sådant

Martin Gunnarsson

Du vet uppenbarligen tillräckligt för att rekommendera tjänsten? :-)

Vilket problem tycker du det skulle lösa för oss? Jag är nyfiken på om något kan bli bättre.

Erik

Fördelarna med cloudflare är, vad jag har förstått, många. Till och med när det gäller free varianten. Enkelt ddos skydd, möjligheten att blocka ip-adress per land (te x ryssland kina), andra basic säkerhetsskydd, SSL (stoppar mitm som kan serva exploits), analysera trafiken, gömmer din servers ip-adress (kanske stoppar vissa typer av attacker?). Samt du blir per automatik 100 % cool. Okej, kanske inte den sista.

Kalem

Känns inte roligt :( gillade den gamla bättre. Men jag hoppas gillar den gamla lika bra som den nya. Men vad hände med gästboken? :( varför tog ni bort den jag gillade den?

Martin Gunnarsson

Gästboken togs bort för att få ut en första version av sidan någon gång. Alla inlägg finns i tryggt förvar, och om det finns tillräckligt starka önskemål är det inte omöjligt att den återuppstår.

Göran Olsson

Håller med Kalem, saknar Gästboken.
Sedan ett tips. Om ni gör ett planerat uppehåll, lägg in en kommentar så att vi läsare/supportrar vet och inte undrar vad som står på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *