Fler designförändringar

Coca-cola verkar onekligen vara inne i en förändringens tid. Vi har tidigare skrivit om att alla sockerfria drycker från Coca-cola har fått silverfärgade korkar. Den senaste tiden har vi sett andra förändringar också. Halvlitersflaskorna med Coca-cola light (sucralose) har fåt “kromad” bakgrund istället för den grå-silvriga som fanns tidigare. Den här kromade looken har vi sett på Coca-cola light från bland annat Slovenien innan. Det är säkert dyrare att tillverka, men personligen tycker jag det ser ganska billigt ut.
Dessutom har Coca-cola light lime fått en klar ansiktslyftning . Den gamla etiketten var aldrig speciellt snygg, och nu när Coca-cola lime har kommit till vårt avlånga land måste de två naturligtvis ha någon sorts koppling. Som tur var har någon på Coca-cola ett visst sinne för design, så man valde att anpassa Coca-cola light lime till Coca-cola lime, istället för tvärt om. Det tackar vi för.

Gammal och ny etikett

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *